Coaching

Executive Coaching, Team Coaching.

Motivatie

Workshopuri despre cum sa-ti activeti motivatia optima.

Certificari internationale

Seminarii Train the Trainer pentru programele Blanchard.

Povestea mea pe scurt

Cu o experienţă de 21 ani în training, peste 10 ani ca manager și 11 ani de coaching individual și cu echipe, am devenit unul din cele mai cunoscute nume de pe piaţa de training din România.

Perspectiva mea de coaching sistemic asupra dinamicii echipelor și profunda înțelegere a motivației umane îi ajută pe participanţi să devină mai implicaţi în procesul de învăţare și îi îndrumă înspre acţiune.

Îmi împart energia între rolul internaţional de Master Trainer al The Ken Blanchard Companies, lucrând cu clienţi din Europa, Orientul Mijlociu, Asia și America de Nord și cel de Master Trainer și Coach certificat activând în România. Am contribuit semnificativ la lansarea și dezvoltarea Blanchard International România, divizie a companiei Human Invest, coordonând activitatea locală ca Managing Director și reușind alături de colegii mei să o transform într-una dintre cele mai respectate de pe piaţă.

Rolurile de trainer, coach și consultant de business m-au ajutat să dobândesc o înţelegere profundă a clienţilor mei – majoritar manageri activând în companii multinaţionale și să găsesc cele mai bune soluţii pentru nevoile lor.

Am fost recunoscut ca “Trainerul anului” (2007) pe baza voturilor a sute de profesioniști și manageri de resurse umane, am fost nominalizat între primii cinci traineri ai anului (2008), iar anul 2011 mi-a adus o nominalizare pentru “Coach-ul anului 2010′′.

Am absolvit Facultatea de Drept a Universitaţii din Oradea, sunt masterand în drept la Universitatea din Cluj și am absolvit Open University Business School (UK) cu specializarea în Management. Am urmat cursurile Metasysteme Coaching School pentru a deveni coach sistemic, sunt consultant certificat Human Synergistics® și facilitator al Demartini Institute®.

Sunt membru al International Coach Federation (ICF) și Associate Certified Coach. Sunt pasionat de artele marţiale, kiteboarding, snowboarding, mountain biking și desen.

Am inceput sa fac training cu mult entuziasm pe vremea studentiei si ceea ce atunci, pentru un student la drept parea o curiozitate si o alternativa distractiva, a devenit in timp o pasiune si una dintre meseriile mele de baza.

AIESEC este organizatia in care m-am format ca trainer si unde am inceput sa livrez primele cursuri. Pentru mine AIESEC a fost cea mai buna alegere pentru viitorul meu traseu profesional.

In 2002 am inceput si cariera de manager. Procesul de invatare prin care am trecut ca manager si faptul ca o buna perioada de timp am lucrat cu traineri mi-a dat ocazia sa reflectez zilnic la principiile de leadership pe care le predau altora. In prezent sunt Managing Director al Blanchard Romania, parte din compania Human Invest.

In acest an am adus in Romania licenta Ken Blanchard Companies in cadrul companiei Human Invest. De atunci, cu o scurta pauza, am asigurat managementul acestui business.

Licenta ne-a permis sa facem un mare pas inainte din punctul de vedere al continutului livrat (modelul de Leadership Situational II) si al metodelor moderne de predare. In cei 10 ani de cand am adus cursul in Romania, am ajuns sa fim un reper in piata de training din Romania.

Din 2005 am inceput sa invat si sa practic coaching sub indrumarea lui Alain Cardon (Master Certified Coach) si asta mi-a deschis noi perspective despre cum pot sa ii ajut pe oameni sa isi indeplineasca obiectivele sau sa-si creasca performanta (sunt membru al International Coach Federation – ICF si sunt Associate Certified Coach).

In acest an devin Master Trainer pe doua dintre cursurile Blanchard: Leadership Situational II si Leadership Situational Individual.

Dupa 35 de ani de cercetare si peste 10 ani de munca, partenerii nostri de la Ken Blanchard Companies lanseaza primul workshop prin care oamenii pot invata cum sa isi activeze motivatia. Adica, trecem de la teorie la practica prin aplicarea unui model. In 2013 aducem acest program in Romania, in premiera europeana, fiind a 5-a tara din reteaua Blanchard International care lanseaza programul.

In primul an de la lansare avem peste 400 de manageri care participa la curs. Feedback-ul este ca ceea ce prezentam in cadrul programului si instrumentele pe care le contine sunt cele mai avansate si mai provocatoare de pana acum, din Romania.

Acum 10 ani cand am adus in Romania modelul de Leadership Situational II, eram singurii pe piata si am deschis un drum nou. Dupa 10 ani de succes, timp in care am inspirat si alte firme de training din Romania si alti traineri sa includa modelul in oferta lor (fara licenta insa), am decis sa facem pasul urmator.

Programul care a inspirat peste 10.000 de manageri din Romania va fi oferit intr-o varianta moderna, noua, adaptata vremurilor actuale din punctul de vedere al tehnologiei de invatare.

Tot din 2014 incep sa sustin programe internationale de certificare pentru traineri (T4T), devenind al 3-lea Master Trainer din lume al programului Motivatia Optima.

Cateva cifre despre mine:

Ore de training

Zile de training

Ore de coaching

Participanti in cursuri

Pin It on Pinterest

Shares
Share This