Despre Motivatie

Nu mai bateti oamenii cu morcovi (Susan Fowler)

Convingerile mele despre motivatie

Am descoperit acum cativa ani un mod de a privi motivatia care mi se pare revolutionar. Si real. Si care infirma traditionala teorie si convingerile asociate ca oamenii muncesc pentru bani. Si totusi, in aceasta lume care se considera evoluata, in continuare sunt manageri in companii care influenteaza viata angajatilor lor pe baza convingerii ca totul trebuie masurat prin bani.

Problema e privita gresit, pentru ca nu ne uitam unde trebuie. A incerca sa motivezi pe cineva nu merge pentru ca acea persoana e DEJA motivata. Noi avem tot timpul o motivatie. Problema nu e daca ci DE CE suntem motivati. Iar intrebarea fundamentala este “Care e calitatea motivatiei noastre?”

Asta e calatoria pe care am inceput-o de cativa ani, de a explora si impartasi tot ce aflu si invat pe aceasta tema. Si te invit sa afli, alaturi de mine, cum poti sa iti schimbi convingerile si paradigma despre motivatie, ca sa iti poti da seama cum iti activezi singur motivatia si sa te simti bine cu tine si cu ceea ce faci.

Despre Motivatia Optima, de la autorii modelului

Poti sa urmaresti mai jos inregistrarea celui mai recent webinar (1 ora) in care vorbesc Ken Blanchard (co-autor al modelului de Leadership Situational (R) II), Susan Fowler (expert in motivatie) si Drea Zigarmi (Head of Research al Ken Blanchard Companies)

Argumente despre impactul Motivatiei Optime

Le gasesti in limba engleza, aici.

Stii ce motivatie ai pentru diferite sarcini sau obiective?

Daca esti curios, iti ofer

Banner OM.001

 

Lansarea in Romania a workshopului despre Motivatia Optima

In 2013 am adus in Romania, in premiera pentru o companie de training, primul workshop despre cum sa-ti activezi motivatia. Spun in premiera pentru ca pana acum nicio companie de training din Romania nu ofera celor interesati UN MODEL de lucru cu motivatia. Toate programele de training sau workshopurile actuale sunt despre teorii ale motivatiei, unele concentrandu-se pe teoria autodeterminarii (care este baza modelului si workshopului nostru) insa NICIUNA nu are un model de lucru, care sa te invete PAS CU PAS ce sa faci pentru a-ti activa motivatia.

Afla mai multe detalii despre program

Articol in Ziarul Financiar

Un angajat motivat este cu o treime mai productiv decât unul care munceşte pentru că „aşa trebuie“.

Citeste mai multe

Articol in Wall-Street.ro

Am scris despre “De ce este importanta Motivatia Optima?“, adica de ce calitatea motivatiei e mai importanta decat cantitatea.

Citeste tot articolul

Articol in Ziarul Financiar

Intrebarea lansata in titlul articolului “De ce faci ceea ce faci?” este destinata a lansa niste teme de reflectie. Chiar, tu de ce faci ceea ce faci? In ce scop?

Citeste tot articolul

 

Why Motivating Others Doesn't Work... and What Does?

O carte despre stiinta motivarii, foarte pragmatica si la subiect.

Why we do what we do?

Cartea autorilor teoriei Autodeterminarii, Edward Deci si Richard Ryan.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This