Autoevaluarea perspectivei motivationale

Ce iti propun mai jos este sa iti evaluezi perspectiva motivationala pe o sarcina sau un obiectiv.

Chestionarul de evaluare este dezvoltat de catre Susan Fowlerexpert in motivatie si mentorul meu pe acest subiect. Susan studiaza de peste 20 de ani stiinta motivatiei, este implicata in crearea de cursuri. Eu lucrez impreuna cu ea, deruland seminarii impreuna sau certificand facilitatori pe procese de activare a motivatiei la nivel international.

Evaluarea este in limba engleza (deocamdata) si am in plan sa o ofer si in limba romana in viitor. Pentru ca asta sa se intample avem nevoie (echipa de psihologi si sociologi care a creat instrumentul) sa adunam cat mai multe raspunsuri, inclusiv date demografice (o sa vezi la finalul evaluarii) pe baza carora sa realizam o analiza de validitate si fidelitate. Datele oferite de tine nu sunt folosite la altceva, doar la construirea bazei de date si pentru a oferi acuratete cat mai mare in timp.

Tinta mea e ca in februarie 2015 sa avem disponibila varianta in limba romana a acestei autoevaluari.

Ce as vrea sa iti mai spun este ca dupa ce ai terminat evaluarea, Susan iti va trimite un email cu rezultatele si vei avea optiunea de a te inscrie in newsletter-ul ei trimestrial, in care iti va oferi conținut și resurse pentru a te ajuta in dezvoltarea ta profesionala sau personala.

Pentru a incepe evaluarea, te rog da click mai jos:

sidebar_assessment_choose_goal

Inapoi la Motivatie

Pin It on Pinterest

Shares
Share This