REZULTATE ȘI PERFORMANȚA ÎN BUSINESS.

Află ce soluție de business ți se potrivește în funcție de nevoile tale și ale organizației tale
START
Sunt coach de peste 13 ani și antrenez oamenii pe diferite teme personale sau profesionale.
Sunt membru al International Coach Federation (ICF) și sunt Accredited Certified Coach (ACC).
Toți clienții de coaching care mi-au oferit feedback după ce am lucrat cu ei s-au declarat mulțumiți sau foarte mulțumiți de rezultatele procesului.

96% dintre clienții de coaching cu care am lucrat până acum și care mi-au dat feedback recomandă colegilor sau prietenilor lor să lucreze cu mine în mare sau foarte mare măsură.

CEO / EXECUTIVE / ANTREPRENORI

1 ZI SHADOW COACHING

2.000€ + TVA

Coaching individual, în timp real pentru imbunatatirea sistemica a comunicarii si a practicilor de lucru ale clientului. Fundamental, Shadowing coaching inseamna 1 zi completa de business in mediul clientului, alaturi de coach (intalniri, prezentari, decizii strategice).

Detalii:
1 sesiune
8h la biroul clientului
Tipul întâlnirii: față în față

PRIMELE 100 ZILE INTR-UN NOU ROL

5.000€ + TVA

Coaching individual în timp real pentru imbunatatirea sistemica a comunicarii si a practicilor de lucru ale clientului (intalniri, prezentari, decizii strategice) in primele 100 de zile de la preluarea unui nou rol in companie.

Detalii:
12 sesiuni
Tipul întâlnirii: față în față / virtual

365 COACHING

25.000€ + TVA

Coaching individual oferit clientilor in cautarea de sprijin si dialog 365 zile din an, 24/7.

Numarul de clienti pentru acest program este limitat.

Detalii:
Numar nelimitat de sesiuni
Tipul întâlnirii: față în față / virtual

PROGRAME INDIVIDUALE DE COACHING PENTRU SENIOR & MIDDLE MANAGEMENT

COACHING INDIVIDUAL
PROGRAM 4 SESIUNI

995€ + TVA (fata in fata)
795€ + TVA (virtual)

Pachet de 4 sesiuni de Coaching individual pentru îmbunătățirea sistemică a comunicării și a practicilor de lucru ale clientului în rol de top sau middle management.
Detalii:
4 sesiune x 1h
Tipul întâlnirii: față în față / virtual

COACHING INDIVIDUAL
PROGRAM 5 SESIUNI

1245€ + TVA (fata in fata)
995€ + TVA (virtual)

Pachet de 5 sesiuni de Coaching individual pentru îmbunătățirea sistemică a comunicării și a practicilor de lucru ale clientului în rol de top sau middle management.
Detalii:
5 sesiuni x 1h
Tipul întâlnirii: față în față / virtual

COACHING INDIVIDUAL
PROGRAM 6 SESIUNI

1445€ + TVA (fata in fata)
1295€ + TVA (virtual)

Pachet de 6 sesiuni de Coaching individual pentru îmbunătățirea sistemica a comunicării și a practicilor de lucru ale clientului în rol de top sau middle management.
Detalii:
6 sesiuni x 1h
Tipul întâlnirii: față în față / virtual

În ultimii 23 ani am ajutat unele din cele mai mari companii din lume și peste 14.000 oameni din 20 țări și 5 continente să își atingă obiectivele prin intermediul programelor de leadership și a coaching-ului individual și de echipă. Sunt Master Trainer și Coach sistemic și am experiență în arii precum leadership, motivație, productivitate și performanță.
Te invit să descoperi soluțiile de business în funcție de nevoile individuale, ale echipei sau ale organizației din care faci parte.

REZULTATELE CLIENȚILOR MEI

Cele mai mari 4 câștiguri pe care clienții mei le-au avut în urma procesului de coaching cu mine sunt:

%

Găsirea unui spațiu de reflecție și analiză

%

Identificarea de variante concrete de acțiune

%

Mult mai mare claritate privind direcția de viitor

%

Schimbarea de perspectivă

Program COACHING DE ECHIPĂ

Descriere

Beneficii

Coachingul de echipă „sistemic” este arta de a antrena fiecare echipă executivă ca un ansamblu specific sau ca un „întreg” original și total coerent. Prin urmare, coachingul echipei executive nu este echivalent cu sesiuni de coaching individual pentru fiecare membru al echipei executive într-un cadru de grup. O abordare „sistemică” de coaching este centrată pe echipa executivă ca o „unitate” originală, inseparabilă sau nedisociabilă a cărei performanță și rezultate depind total de responsabilitatea operațională interactivă sistemică a tuturor membrilor săi care funcționează ca un întreg.

A

Dezvoltarea colaborării transversale în cadrul echipei și în relația cu mediul extern

A

Îmbunătățirea procesului colectiv de luare a deciziilor și de urmărire a planurilor de acțiune în zona de responsabilitate a echipei

A

Dezvoltarea unui mediu care să încurajeze delegarea, responsabilitatea, inițiativa și urmărirea rezultatelor

A

Determinarea clară a ariilor de îmbunătățit ale echipei și definirea imediată a unor planuri de acțiune precise care să crească performanța acesteia.

A

Îmbunătățirea modului în care echipa își desfășoară ședințele, le pregătește și face follow-up

A

Un management mai bun al timpului, al termenelor și al ritmului de lucru al echipei

FAQs

Nu este training
    • Pornim de la realitatea ca membrii echipei au experiență și traininguri la activ
    • Considerăm că membrii echipei sunt suficient de maturi încât să poată lua decizii colective bazându-se pe experiența lor, fără să fie nevoie de un “guru” care să le spună cum ar trebui să se comporte
Este o abordare sistemică
 • Ne concentrăm pe lucrul asupra interfețelor operaționale ale echipei, nu pe indivizi (nu încurajăm etichetarea indivizilor despre cine corespunde și cine nu în echipă)
 • Procesul de lucru îl integrează pe managerul echipei care poate valida deciziile propuse de echipă în fiecare etapă. Angajamentul pentru punerea în practică odată ce echipa revine la muncă poate fi asigurat constant pe durata sesiunii, datorită prezenței liderului 
 • Când procesul de dezvoltare are loc la nivel de echipă, toții indivizii îl integrează și se adaptează. Acest proces de învățare devine o parte din cultura colectivă a echipei și este transmis în mod natural nou-veniților
Este bazat pe realitatea echipei
 • Împărtășirea ideilor are lor în mediul real al echipei. Tot ce este spus și făcut nu va fi pierdut la finalul sesiunii ci va ajuta la modificarea permanentă a interfețelor operaționale reale din mediul de lucru
 • Nu inventăm role-play-uri sau exerciții metaforice, oferim ocazia echipei să rezolve problemele sau să dezvolte proiectele reale pe care le are în acest moment.

Reviews

„It is with great pleasure and enthusiam that I am writing to recommend Rareș for both his training skills and for his coaching activity. As a coach, Rareș supports and challenges in the same time. He keeps you focused on your final goal.”

VIRGINIA BULGARU

SENIOR MANAGER, PROCUREMENT CONTRACT, EMEA, ORACLE

Alăturați-vă a peste 1000 de lideri, antreprenori și manageri care si-au schimbat complet modul în care își desfășoară business-urile si activitatea.

FUNDAMENTELE COACHINGULUI

Ediția Noiembrie 2020- Martie 2021

4500€ + TVA

Descriere

Programul de formare sistemică a „fundamentelor de coaching” detaliat mai jos oferă un proces de învățare cuprinzător, atât pentru antrenori confirmați, cât și pentru începători în coaching. Acest ciclu de instruire a antrenorilor este certificat ACSTH de către International Coach Federation și / sau oferă ore echivalente CCEU. Dincolo de populația de antrenori, setul nostru de abilități de coaching sistemic propus poate preocupa foarte mult toți cei care doresc să învețe cum să utilizeze instrumente de comunicare performante pentru alte domenii conexe. Printre alți profesioniști, acest lucru poate viza lideri, manageri, antreprenori, recrutori, reprezentanți de vânzări, consultanți, profesioniști în domeniul resurselor umane, formatori, jurnaliști etc. Dimensiunea puternică a acestui ciclu de antrenament relativ scurt se bazează pe arhitectura sa originală de învățare, într-o coerență totală cu spiritul antrenamentului sistemic. Procesul de învățare este concentrat imediat pe dobândirea de abilități avansate de coaching, adresându-se fiecărui participant ca potențial antrenor sistemic de master, mai degrabă decât ca începător. Aptitudinile predate sunt distilate până la cea mai fină dimensiune practică, scutite de teoria superfluă.

GESTIONAREA RISCURILOR PERSONALE ȘI A CELOR PROFESIONALE, (EXERCITIUL CUBURILOR)

1100€ + TVA

Descriere

Acest workshop de două zile este conceput în jurul unui exercițiu de stabilire a obiectivelor și de realizare care dezvăluie strategii și procese individuale și colective de gestionare a riscurilor. Acesta a fost folosit cu succes pentru a însoți gestionarea riscurilor pentru piloți de linii aeriene, bancheri, antreprenori, forțe de vânzare, campioni sportivi cu potențial ridicat, etc. Fiți pregătiți să participați activ, adică să descoperiți propriile modele de succes și să decideți dacă doriți să le îmbunătățiți.

DIAGNOZĂ INDIVIDUALĂ, DE ECHIPĂ ȘI DE ORGANIZAȚIE

Ianuarie 21-22; 2021

1100€ + TVA

Descriere

Un atelier de bază de două zile pentru lideri, manageri, antrenori, consultanți, formatori și specialiști în domeniul resurselor umane. Două zile intense de teorie și practică în perspectiva specială, o abordare sistemică de coaching poate adăuga înțelegerii tale despre echipe și organizații, despre modul în care lucrează, despre cum cresc pentru a deveni câștigători, despre cum evoluează în timp și despre modul în care se reconfigurează.

PROCESE DELEGATIVE PENTRU ECHIPĂ SISTEMICĂ ȘI DEZVOLTARE ORGANIZAȚIONALĂ

9-10 NOIEMBRIE; 2020

1000€ + TVA

Descriere

Două zile intense pentru a dobândi abilități specifice pentru a conduce mai bine indivizii și echipele ca medii de colaborare axate pe performanță. Acest atelier avansat este special conceput pentru antreprenori, directori, lideri, manageri de proiecte și rețele, antrenori de echipă și organizație și consultanți în dezvoltarea echipei.

BREAKTHROUGH PROCESS

1000€ + TVA

Descriere

Un atelier de două zile pentru lideri, manageri, antreprenori, antrenori, consultanți. Două zile intense de teorie și practică privind modul de schimbare radicală a cadrelor personale și corporative de referințe privind modul în care indivizii, echipele și organizațiile își stabilesc obiectivele, pentru a obține rezultate extraordinare.

Sunt certificat să țin următoarele cursuri, workshop-uri și instrumente:

A

SLII Experience

A

SLII Experience Training of Trainers

A

Leading People Through Change™

A

Optimal Motivation™

A

Optimal Motivation™ Training of Trainers

A

SELF Leadership

A

Team Leadership

A

Leadership Point of View

A

Everything DiSC

A

DiSC Work of Leaders

A

DiSC Workplace

A

DiSC Classic 1 și 2

A

Value Determination Proccess

A

Group Style Inventory (GSI)

A

Life Style Inventory (LSI)

A

Organisational Culture Inventory (OCI)

Instrumente și programe de coaching

A

Abilități de Coaching pentru Manageri

A

Team Coaching

A

Risk Management

A

Ședințe eficiente

"De-a lungul sesiunilor de coaching cu Rareș am avut câteva «AHA-uri» importante care m-au determinat să privesc multe lucruri într-o nouă perspectivă. Rareș este un coach profesionist și de încredere, îi mulțumesc mult pentru ajutorul acordat și îl recomand cu căldură."

– DIANA F.

MANAGER ÎN DOMENIUL BANCAR

"RAREȘ MANOLESCU ESTE UN COACH EXPERIMENTAT, UN ADEVĂRAT PROFESIONIST. ESTE O PLĂCERE SĂ LUCREZI CU EL. ȘEDINȚELE CU RAREȘ M-AU AJUTAT SĂ OBȚIN SOLUȚII FOARTE BUNE PENTRU NEVOILE MELE."

"RAREȘ ȘTIE CUM SĂ ÎȚI OFERE SPAȚIU ȘI CUM SĂ TE ÎNDEMNE SĂ FII MULT MAI DESCHIS (ABORDAREA DIN MAI MULTE PERSPECTIVE) ÎN A PRIVI ȘI REZOLVA DIVERSE ASPECTE DIN VIAȚA DE ZI CU ZI. MULȚUMESC, RAREȘ, CĂ M-AI AJUTAT SĂ ÎNȚELEG ACEST LUCRU!!!"

– GEORGE PARASCHIV

"It is with great pleasure and enthusiam that I am writing to recommend Rareș for both his training skills and for his coaching activity. As a coach, Rareș supports and challenges in the same time. He keeps you focused on your final goal."

– VIRGINIA BULGARU

SENIOR MANAGER, PROCUREMENT CONTRACT, EMEA, ORACLE

PREZENTARE RARES MANOLESCU

BUSINESS COACHING

Nu ești sigur ce soluție ți se potrivește? Sau îți dorești un program de coaching personalizat? Scrie-ne și vei primi un răspuns în 24h.

  Termenii si Conditiile
  Primeste cele mai noi informatii despre programele si evenimentele mele si resurse exclusive direct la tine in Inbox

  ro_RO