PARTICIPĂ LA EVENIMENTELE MELE LIVE

EVENIMENTE VIITOARE

FUNDAMENTELE COACHINGULUI

Noiembrie 2020- Martie 2021

4500€

Noiembrie 2020- Martie 2021

Descriere

Programul de formare sistemică FUNDAMENTELE COACHINGULUI oferă un proces de învățare cuprinzător, atât pentru coachii experimentati, cât și pentru începători. Acest ciclu de instruire a coach-ilor este certificat ACSTH de către International Coach Federation și oferă ore echivalente CCEU.

Termeni si Conditii
Pentru siguranta dvs. este folosita certificare ssl verificata. Platile se fac in sistemul securizat Mobilpay.

EVENIMENTE ANTERIOARE

Cele 3 metode pentru a-ți crește energia, vitalitatea și starea de bine și de a scăpa de stres (Webinar live)

750€

10 martie 2020, ora 19:00

Descriere

Se întâmplă să ai dificultăți în a-ți găsi un ritm echilibrat între viața personală și cea profesională? Sau poate te simți obosită atât acasă cât și la birou și cauți o soluție realistă, adaptată nevoilor tale?

Am avut multe conversații cu clientele mele de coaching despre cum fac ele față presiunii din jur, de a gestiona proiectele de la muncă, familia, poate și copilul sau copiii.
Unele mi-au povestit despre faptul că simt că se află la o răscruce profesională și nu știu cum să decidă în ce direcție vor să meargă. Altele mi-au spus că se simt supraîncărcate sau copleșite iar uneori au senzația că deciziile pe care le iau nu sunt cele mai bune.

Astfel a apărut ideea acestui webinar, axat pe cum pot fi rezolvate, eliminate sau reduse acest gen de situații, cu metode practice. E un prim pas pe care vreau să îl fac în aceasta direcție, de a intra în contact direct și de a oferi instrumente cât mai multor persoane în căutarea unor astfel de soluții.

Vrei sa fii la curent cu toate evenimentele lui Rares? Lasa-ne datele tale si vei primi informatiile direct la tine in Inbox.

    Termenii si Conditiile
    Primeste cele mai noi informatii despre programele si evenimentele mele si resurse exclusive direct la tine in Inbox

    ro_RO