Ieftin, bun si rapid

Imi vine in minte un anunt in gluma pe care l-am citit acum ceva vreme despre un instalator care isi oferea serviciile. Si spunea pe scurt ca poate oferi servicii de TREI feluri: ieftine, rapide si de calitate dar clientii lui pot alege oricare DOUA dintre cele trei.

Cred ca in Romania (si e o generalizare personala) inca mai traiesc romani care viseaza la servicii de calitate foarte buna, ieftine si rapide. Sau altfel spus, vor BMW-uri la pret de Logan si care sa le fie livrate in doua zile de la configurare.

Cred ca inca mai sunt romani care viseaza la servicii de calitate foarte buna care sa fie ieftine si rapide, neintelegand ca de multe ori un serviciu de calitate foarte buna are un cost pe masura. Asta e efectul comunismului asupra unor: le-a atrofiat discernamantul.

Eu visez la momentul in care din ce in ce mai multi romani (care sunt antreprenori sau lucreaza in corporatii) vor ajunge sa inteleaga ca NU poti sa ai servicii si de calitate buna si ieftine si rapid livrate. Ai de facut o alegere si acea alegere are consecinte. Cred ca in momentul in care acei romani vor invata sa accepte consecintele alegerii lor vor face pasul catre a fi MATURI.

Ma bucur ca fac parte din categoria celor care ofera servicii de calitate buna si care fac eforturi sa educe oamenii din jur ca atunci cand alegi ceva de calitate inseamna sa accepti ca investesti mai multi bani in asta, avand un beneficiu pe masura. Si le multumesc acelor clienti care au inteles asta.

Rares Manolescu
ro_RO