GĂSEȘTE-ȚI ECHILIBRUL ÎNTRE VIAȚA PERSONALĂ ȘI CEA PROFESIONALĂ

TRĂIEȘTE CU MAI MULT SENS ȘI MAI PRODUCTIV

Află cât de echilibrat(ă) ești și ce soluție ți se potrivește în această etapa a vieții tale.

Află ce valori ai și cum îți influentează ele deciziile și viața

CELE MAI CERUTE PROGRAME RAREȘ MANOLESCU (C) PENTRU DEZVOLTARE PERSONALĂ

COACHING PENTRU REGĂSIREA ECHILIBRULUI

Ai dificultăți în a găsi un ritm echilibrat între viața ta personală și cea profesională? Te simți obosit(ă) lucrând de acasă și cauți o soluție realistă, adaptată nevoilor tale?
Programul de 3 sesiuni de coaching pentru regăsirea unui „work-life-balance” te va ajuta să trăiești cu mai mult sens, mai liniștit și centrat, mai productiv, indiferent de incertitudinile din jurul tău. Vei reuși să îți gestionezi stresul și presiunea acumulate.

COACHING PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA RELAȚIILOR

CSe intamplă să ajungi la disensiuni cu managerul tău sau cu echipa ta? Sunt și momente pe plan personal în care nu te simți pe aceeași lungime de undă cu cei din jurul tău? Beneficiază de “Programul de 3 sesiuni de coaching pentru îmbunătățirea relațiilor” care te ajută să scapi de neînțelegeri și dezacord.

TRANSFORMAȚIONAL

Obține focus și claritate pentru a-ți atinge obiectivele în următorii 3-5 ani din viața și scapă de stres și incertitudini privind viitorul tău. Înscrie-te în TRANSFORMAȚIONAL – un program online de planificare pe 1, 3 și 5 ani unde vei primi exact instrumentele de care ai nevoie pentru a lua deciziile care îți definesc viitorul.

COACHING PENTRU CLARIFICAREA DIRECȚIEI ȘI A MISIUNII PERSONALE

Sunt oameni care se simt cu energia la minim și simt că au nevoie de motivații exterioare pentru a se ține în priză și activi. De multe ori, clienți mei realizează că soluția stă în clarificarea direcției, a valorilor și a misiunii personale. Programul de 3 sesiuni de coaching pe această temă te va ajuta în regăsirea echilibrului, a energiei creatoare și a motivației interioare. Vei înlătura stresul și presiunea negativă.

COACHING PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA COMUNICĂRII

Fie că îți dorești o comunicare mai eficientă sau rezolvarea tensiunilor în relațiile cu cei din jur, programul de 3 sesiuni de “Coaching pentru comunicare” te poate ajuta. Dezvoltă-ți abilitățile de comunicare cu familia, prietenii și cei apropiați pentru a-ți asigura succesul în relaționarea cu cei din jur. Vei înlătura conflictele sau timpul pierdut.

COACHING PENTRU PRODUCTIVITATE ȘI TIME MANAGEMENT

Unele dintre temele cele mai frecvente pe care le aud de la clienții mei de coaching, în diverse forme țin de productivitatea personală: ”nu am suficient timp”, „nu am timp să termin ce am de făcut”, „aș vrea mai mult timp pentru mine”, „aș vrea mai mult timp pentru familie.” Ce aud de fapt dincolo de aceste nevoi este intenția oamenilor cu care lucrez de a optimiza modul în care își folosesc timpul. Am avut clienți care în urma sesiunilor axate pe această temă, au luat decizii cheie sau au avut revelații majore care le-au schimbat modul în care își derulează activitatea și implicit și viața.

„Sesiunile de coaching au fost pentru mine o calatorie frumoasă ghidată cu mult tact și eficient de Rareș. Coachingul cu Rareș a declanșat pentru mine schimbarea modului în care abordez viața personală și profesională. Pentru această călătorie, îți mulțumesc, Rareș!”

– CARMEN SAMARGHITAN

MANAGER DATA MANAGEMENT
– ING BANK

Iti doresti sa fii mai motivat, eficient sau mai productiv in ceea ce faci si sa scapi de stres, frustrari sau conflicte cu cei din jur? Daca raspunsul este Da, primeste cele mai noi informatii despre programele si evenimentele mele si resurse exclusive, in newsletter, direct la tine in Inbox.

    Termenii si Conditiile
    Primeste cele mai noi informatii despre programele si evenimentele mele si resurse exclusive direct la tine in Inbox

    ro_RO