Recomand un articol excelent…

… care m-a facut sa ma enervez ca traiesc intr-o Romanie care anul acesta va avea o scadere a economiei de 7 % in conditiile in care Polonia va avea o crestere economica de 0,2 % (chiar daca e criza). Desi va amintiti ce spuneau anul trecut si anul acesta, pana acum cateva luni, guvernantii minune.

Si daca veti parcurge cu atentie paragrafele articolului, s-ar putea sa impartasiti sentimentele de nemultumire (ca sa ma exprim elegant) fata de cei care ne guverneaza si care incearca sa isi dea seama cum se conduce masina numita Romania. Problema este ca ei au primit cheia dar nu au facut “scoala de soferi” si acum bajbaie pe la butoane, invart volanul fara sa stie pe unde vor sa mearga si vor sa ajunga la mare, desi vad ca rezervorul nu are suficienta benzina.

Articolul aici (sau in Revista Business Magazin de saptamana trecuta).

Si daca, in urma citirii lui, va vine sa declansati o revolutie care sa curete clasa politica, amintit-va ca anul acesta aniversam 20 de ani de la revolutie. Si n-am invatat nimic. Cine mai are rabdare?

Poate ca in urma citirii articolului luati in calcul plecarea din tara, spunandu-va ca dincolo o fi mai bine. Nu va condamn. Daca simtiti ca acolo va e mai bine, plecati maine. Veti fi probabil mai linistiti mental decat aici.

Sunt prea multe semnale in jurul nostru care confirma incompetenta celor care ne conduc. Intrebarea e ce putem face?

Rares Manolescu
ro_RO